Filtru magnetic anticalcar 1/2

Cod produs:WATERSYS037 | 
Producator: Ecomag     
x Ecomag
  • Poza Filtru magnetic anticalcar
 
Filtru magnetic anticalcar 1/2
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Centraleviessmann.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

in cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Produs   Filtru magnetic
Racord   1/2"
 

Filtru magnetic anticalcar

 

Filtrul magnetic  este un accesoriu pentru centrale termice si are rolul de a elimina unele dintre cauzele ce pot conduce la defectarea echipamentelor de incalzire (poate fi utilizat si pentru boilere, etc).  Distruge cristalele de calcar care se afla in apa prin disocierea moleculara a sarurilor dure. Prin intermediul campului magnetic, acest Filtru magnetic anticalcar transforma sarurile dure intr-o multitudine de particole fine, numita argonita.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Filtru magnetic anticalcar 1/2
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
centraleviessmann.ro centraleviessmann.ro - Specialist instalatii incalzire, climatizare, sanitare - cel mai mare magazin online de instalatii dedicat viessmann 0765.277.006 Email: comenzi@quickshop.ro
RON 10.50 - 31930.00
Str Ciresului nr 14, Dragomiresti Vale, Ilfov. Ilfov Dragomiresti Vale RO
x