Centrale pe gaz Viessmann pentru incalzire eficienta a apartamentelor si caselor . Reprezinta cea mai buna solutie de incalzire ?

Publicat la data de: 12.07.2017 14:32 | Autor: Info CentraleViessmann.ro

Centralele pe gaz Viessmann care se comercializeaza pe piata de profil din Romania fac parte din ultima generatie de echipamente de incalzire care se conformeaza normelor ErP, fiind eficiente energetic si pastrand standardele de eco-design. Altfel spus, centralele termice moderne sunt eficiente peste 100% si proiectate pentru protectia mediului, aspect care atrage consum de combustibil gazos scazut si economii de pana la 35% pentru proprietarul echipamentului. 

Compania germana Viessmann a folosit aceasta schimbare pentru a fabrica produse din materiale inovative, imbinand eficienta cu utilizarea simplificata, in centrale de dimensiuni  compacte raportat la puterea lor nominala. In  acelasi timp a proiectat sisteme de incalzire intr-o plaja larga de puteri care sa acopere necesarul de incalzire al oricarei incinte, de la apartamente mici, la case si vile ample, la spatii comerciale care necesita o capacitate termica sporita. 

Produse recomandate:

Condensare pentru maxim confort termic

Centralele pe gaz produse de Viessmann  functioneaza folosindu-se de condensare  pentru a atinge performante sporite, ce depasesc 100% eficienta cand centrala este utilizata in parametri optimi. 

Cum poate atinge echipamentul acest randament? 

Inainte de toate este vorba despre sistemul de ardere in tiraj fortat ce utilizeaza arzatorul cilindric din inox,  Matrix, sistem propriu Viessmann care asigura combustia gazelor pana la 98%. 

Apoi, utilizand principiul condensatiei energia latenta din gazele de ardere este preluata sub forma de energie termica in sistem, atingand astfel performante de randament de pana la 109%.  

Viessmann a fabricat schimbatorul de caldura  de dimensiuni generoase, din inox radial, otel inoxidabil de cea mai buna calitate, atat pentru optimizarea schimbului de caldura, dupa cum sugereaza numele, dar si pentru ca utilizatorul sa se bucure de un produs fiabil.

Proiectate la putere termica nominala intre 19 kW si 150 kW, centralele pe gaz Viessman pentru apartamente si case  sunt prevazute cu pompe de circulatie a  apei foarte eficiente, iar echipamentul are o plaja de modulatie variata, raportata la capabilitatile fiecarui model in parte.  

Simplu spus, aceasta modulatie asigura echipamentului o functionare eficienta, fara opriri- porniri dese, prelungind durata de functionare a centralei si minimizand consumul de combustibil gazos. Toate aceste trasaturi tehnice ale sistemului de incalzire inseamna pentru proprietar economii pe termen lung si amortizarea rapida a costurilor  de investitie. 

Tehnologia centralelor pe gaz Viessmann pentru urmatoarea generatie

Centralele pe gaz Viessmann sunt fabricate din cele mai performante materiale si cu functii care ii asigura proprietarului maxima uzabilitate. Produsele din categoria pentru incalzirea rezidentiala (apartamente sau case) sunt proiectate cu sistem de automatizare Vitotronic pentru monitorizarea centralei in timp real si care, prin afisajul de touchscreen LCD iluminat,  de ultima generatie,  care permite proprietarului cea mai simpla administrarea  a centralei. 

 

Interfata este simpla si asigura utilizatorului vizualizarea tuturor parametrilor de functionare, inclusiv mesaje de eroare.  Pornirea - oprirea sistemului de incalzire a spatiilor sau  apei calde menajere este de asemenea facil, intuitiv din butoane dedicate. 

Pentru o functionare eficienta, sistemul centralei este sincronizat cu o sonda de temperatura exterioara,  sincronizarea parametrilor de functionare ai centralei cu temperatura ambientala  avand rolul de a asigura maxim confort termic si un consum optim de combustibil gazos (centrala nu va functiona redundant, ci adaptat conditiilor de temperatura). Suplimentar, modelele de centrale Viessmann pentru apartamente si case pot fi conectate WiFi si gestionate pe Internet cu ajutorul aplicatiilor Vitocare si Vitotrol. 

Modul simplificat de gestionare a centralelor este extins inclusiv pentru mentenanta echipamentelor. Compania germana a introdus toate componentele de cazan, care necesita service,  in partea frontala a echipamentului ca eventualele interventii sa se desfasoare fara efort. 

Dimensiunile compacte, forma ergonomica a centralelor murale de apartament Viessmann, este un alt aspect practic luat in calcul de compania producatoare. Astfel, echipamentele sunt usor de incadrat si montat pe orice perete, chiar si in locuinte cu spatiu redus, fara a afecta vizual designul locuintei. 

Centralele pe gaz Viessmann - standarde de top

Centralele pe gaz Viessmann prepara apa calda in mod confortabil pentru case sau apartamente,  aceasta pentru ca sunt fabricate conform ultimelor standarde si reglementari la nivel european privind eficienta si ecologia echipamentului. Aparatele Viessman sunt incadrate in clasa A de eficienta potrivit ErP si clasa superioara NOX cu eliminarea unui volum minim de noxe.

Centrale pe gaz Viessmann pentru apa calda in apartamente si case

Modelele de centrale pe gaz Viessmann sunt fabricate variat pentru a da proprietarului flexibilitate in prepararea apei calde menajere. Astfel, Viessmann produce centrale dedicate incalzirii spatiului, centrale pentru incalzirea spatiului si cu boiler incorporat sau care permit montarea unui boiler indirect, atasat.

 

Centralele Viessmann cu boiler incorporat sunt prevazute cu schimbatoare in placi care asigura incalzirea apei in mod instantaneu. Boilerele indirecte, cu volum de pana la 300 l, sunt prevazute cu una sau  doua serpentine care prepara volume mari de apa calda menajera. Apa este mentinuta calda in sistem datorita rezervoarelor fabricate din otel de calitate, cu email ceraprotect si a izolatiei de poliurentan tare. Astfel, centralele termice Viessmann confera utilizatorului confortul print-un debit de apa calda de pana la 17 litri per minut. 

Tehnic avansate, compacte, dar robuste, evoluate prin conectivitate, centralele pe gaz Viessmann sunt comercializate la un pret mic, care nu se reflecta in performantele sale.  Fabricate din componente de cea mai buna calitate, echipamentele de incalzire stau sub semnul fiabilitatii si inovatiei germane in inginerie, pentru maximul confort termic al apartamentelor, caselor si spatiilor comerciale.

Daca articolul ti-a fost util, spune si prietenilor tai!

Producatori recomandati
Comanda telefonica
0765.277.006
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Str. Ciresului nr. 14, Dragomiresti Vale, Ilfov
 
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Centraleviessmann.ro pe ShopMania
 
 
Copyright © SC Vertical CIA SRL 2023
  Top
CentraleViessmann.ro Magazin Specializat în Centrala pe gaz / GPL în condensare Viessmann ✔ Putere centrale: 19 kW, 25 kW, 32 kW și superior ✔ Incalzire si ACM🔥 Livrare Rapidă ✔ Pret corect ✔ Plata flexibila, inclusiv in rate 0765.277.006 Email: comercial@centraleviessmann.ro
RON 0.28 - 57389.00
Str. Ciresului nr. 14, Dragomiresti Vale, Ilfov. Ilfov Dragomirești Vale RO