Centrale pe lemne cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S- eficiente și sigure

Publicat la data de: 12.07.2017 14:32 | Autor: Info CentraleViessmann.ro
Sumar

  Cu eficiență de până 93% și un display modern care permite o administrare simplă,  noua centrală pe lemne cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100S este preăzută  cu elemente de automatizare și siguranță moderne, spre satisfacția utilizatorilor.   Încadrate în clasa A+ de eficiență energetică, fabricate într-o gamă de putere 23-45 kW, noile cazane pe lemne Vitoligno 100S sunt echipamente care pot fi utilizate în mod bivalent pentru locuințe de dimensiuni variate.

  Centralele pe lemne au fost considerate de-a lungul timpului modalitatea de încălzire eficientă și ecologică, utilă ca soluție în zonele în care materialul lemnos poate fi cumpărat accesibil.  Pe de altă parte, cazanele pe combustibil solid au fost privite ca sisteme simple,  poate chiar rudimentare pentru unii utilizatori obișnuiți cu automatizări complexe. Modelul de centrală cu  gazeificare Viessmann Vitoligno 100S intră în altă ligă de sisteme de încălzire pe combustibil solid, după cum vă argumentăm în continuare.

  Caracteristici ale centralelor pe lemne cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100 S

  Eficiență energetică - Centralele pe lemne Viessmann Vitoligno 100S folosesc principiul arderii în gazeificare pentru a atinge eficiență de până la 93%, randament de top pe segmentul cazanelor pe lemne. Este unul dintre motivele pentru care aceste sisteme de încălzire sunt încadrate cu lejeritate în clasa A+ de eficiență energetică.

  Exploatare simplă și sigură - Cazanele pe combustibil solid Viessmann Vitoligno 100S sunt proiectate pentru utilizatorii moderni, având noi elemente care simplifică folosirea sistemului de încălzire.  Sunt fabricate pentru randament sporit, alimentare și curățare mai comodă.

  Centralele pe lemne sunt prevăzute cu automatizări moderne ce permit monitorizarea și gestionarea în mod facil, plus noi elemente care dau un plus de siguranță în exploatare.  Implementarea automatizării Ecotronic 100 este un argument major pentru o utilizare simplă și sigură a cazanului.

  Fiabilitate  - Fiindcă vorbim despre sisteme nemțești de încălzire, toate elementele funcționale ale echipamentului sunt dublate de robustețea pe care o asigură materialele din care sunt fabricate componentele centralei cu gazeificare.

  Gama de putere a Viessmann Vitoligno 100S

  Fabricate într-o gamă de putere între 23 kW și 45 kW, noile centrale pe lemne cu gazeificare de la Viessmann sunt proiectate să permită necesarul de încălzire mono sau bivalent pentru  locuințe mici și medii. Cazanele cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100S sunt fabricate la puteri de 23 kW, 30kW, 35 kW și 45 kW și ating eficiență de până la 93%.

  Centralele Viessmann Vitoligno 100S funcționează pe lemne cu  nivel maxim de umiditate de 15-20%.

  Aprindere rapidă

  Cazanul este prevăzut cu o clapetă care permite reglarea volumului de aer, aprinzându-se rapid. Odată închisă ușa se deschide canalul colector al gazelor pentru o combustie eficientă și lentă.

  Încălzire eficientă

  Arderea cu gazeificare, prin arderea inversată,  este cea mai eficientă  și ecologică modalitate de încălzire pentru cazanele pe combustibil solid.  Modelul de centrală pe lemne Viessmann Vitoligno 100S este prevăzut cu suprafețe de transfer termic mari și ventilatoare cu turație variabilă care permit combustia eficientă a materialului lemnos.

  Automatizare Ecotronic 100

  Cazanele pe lemne Viessmann Vitoligno 100S sunt prevăzute cu display digital care permite operarea simplă a sistemului de automatizate Ecotronic 100. Afișajul iluminat asigură monitorizarea modului de lucru al sistemului de încălzire prin icoane simbolice. Informațiile pe care le furnizează sunt complexe, utilizatorul primind date despre ardere, funcționarea cazanului, funcționarea pompei, elemente de siguranță sau eroare.

  Robustețea cazanelor pe lemne cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100S

  Cazanele pe lemne Viessmann Vitoligno 100S au camera și canalul de ardere construite dintr-un beton termorezistent special, duza este fabricată din oțel inoxidabil ce asigură robustețe echipamentului.  Zona de ardere este prevăzută, în plus, cu șamota specială  care asigură performanțe de combustie superioare. 

  Caracteristici de siguranță

  Modelele de centrale pe combustibil solid Viessmann Vitoligno 100S sunt prevăzute cu ventilatoare de turație variabilă pentru evacuarea sigură a gazelor arse. În plus, sistemul de automatizare Ecotronic 100 furnizează continuu informații despre funcționarea cazanului, permițând utilizatorului să verifice și să intervină în alimentarea cu lemne. Prin simboluri reprezentative, Ecotronic furnizează date despre funcționarea suflantei, modul de încărcare emite alerte de supraîncălzire și alte mesaje pentru o exploatare sigură.

  Elemente pentru alimentare și curățare simplă

  Datorită gurii de alimentare generoase, centralele cu gazeificare Viessmann Vitoligno 100S permit alimentarea cu lemne de până la 56 cm și completarea cu brichete sau rumeguș, astfel utilizatorul permițându-și să alimenteze mai rar.

  Ușa de vizitare este poziționată în partea frontală a centralei permițând curățarea în mod simplu a cenușii.

  Ușile de alimentare au fost proiectate să poată fi deschise în funcție de modul de amplasare a cazanului în încăpere, pentru o alimentare mai ușoară cu lemne.

  Producatori recomandati
  Comanda telefonica
  0765.277.006
  Program de lucru
  Luni-Vineri: 08.00-17.00
  Sediu
  Str. Ciresului nr. 14, Dragomiresti Vale, Ilfov
   
  Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Centraleviessmann.ro pe ShopMania
   
   
  Copyright © SC Vertical CIA SRL 2023
    Top
  CentraleViessmann.ro Magazin Specializat în Centrala pe gaz / GPL în condensare Viessmann ✔ Putere centrale: 19 kW, 25 kW, 32 kW și superior ✔ Incalzire si ACM🔥 Livrare Rapidă ✔ Pret corect ✔ Plata flexibila, inclusiv in rate 0765.277.006 Email: comercial@centraleviessmann.ro
  RON 0.28 - 57389.00
  Str. Ciresului nr. 14, Dragomiresti Vale, Ilfov. Ilfov Dragomirești Vale RO