Solicita oferta instalare panouri fotovoltaice cu dosar prosumator

Publicat la data de: 16.03.2023 14:39 | Actualizat la data de: 16.03.2023 00:00 | Autor: Info CentraleViessmann.ro

Daca esti din Bucuresti, Ilfov sau  judetele limitrofe, iti oferim solutii personalizate de montaj panouri fotovoltaice Viessmann la cheie, inclusiv dosar de prosumator.

Produse recomandate:

Solutiile noastre de panouri fotovoltaice Viessmann la cheie includ, dar nu se limiteaza la:

  • Consultanta pentru evaluarea necesarului;

  •  kit-uri complete de panouri fotovoltaice si accesorii de montaj (invertor, contor, cabluri, sisteme de prindere)  potrivit proiectului vostru;

  • Transportarea panourilor la locatia de montaj;

  • Instalarea de  panouri fotovoltaice in zonele Ilfov, Bucuresti, precum si judete limitrofe;

  • Dupa montare asiguram inclusiv consultanta si intocmirea dosarului de  prosumator.

Fiecare proiect este personalizat,  raportat la necesarul vostru de putere instalata. Noi îți oferim panouri on grid, monocristaline sau policristaline, precum si toate accesoriile necesare la montaj. Iti  asiguram instalarea si ne ocupam de partea birocratica a dosarului de prosumator.

Montarea panourilor fotovoltaice Viessmann si dosar de prosumator exclusiv in Bucuresti, Ilfov si judete limitrofe precum Giurgiu, Dambovita, Prahova

Pretuim timpul clientilor nostri si ne dorim sa iti fim alaturi de tine in zonele in care noi avem expertiza si putem fi alautri de tine de-a lungul intregii proceduri de montaj, acesta este motivul pentru care serviciile de montaj panouri fotovoltaice le oferim doar Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. 

Aceste servicii le prestam la cerere, contra- cost, la pret coret, exclusiv in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe unde putem sa fim alaturi de tine. 

Solutia de montaj si dosar de proconsumator este exclusiv pentru tine, clientul nostru care alegi sa cumperi panourile fotovoltaice Viessmann din magazinul online.

Daca doresti sa montezi panouri fotovoltaice Viessmann într-o localitate aflata pe o raza de aproximativ de 100 km de Bucuresti / Ilfov, cere-ne o oferta personalizata si iti raspundem cu promptitudine si profesionalism. 

 

Solicita oferta personalizata de montaj panouri solare fotovoltaice Viessmann

Completati campurile marcate!Producatori recomandati
Comanda telefonica
0765.277.006
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Str. Ciresului nr. 14, Dragomiresti Vale, Ilfov
 
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Centraleviessmann.ro pe ShopMania
 
 
Copyright © SC Vertical CIA SRL 2023
  Top
CentraleViessmann.ro Magazin Specializat în Centrala pe gaz / GPL în condensare Viessmann ✔ Putere centrale: 19 kW, 25 kW, 32 kW și superior ✔ Incalzire si ACM🔥 Livrare Rapidă ✔ Pret corect ✔ Plata flexibila, inclusiv in rate 0765.277.006 Email: comercial@centraleviessmann.ro
RON 0.28 - 57389.00
Str. Ciresului nr. 14, Dragomiresti Vale, Ilfov. Ilfov Dragomirești Vale RO